FC Barcelona - Fodbold

FC BARCELONA:

En tur til Camp Nou, FC Barcelonas hjemmebane, er et must for enhver fodboldelsker.

Med plads til 99.500 tilskuere tilbyder Camp Nou en oplevelse, som de fleste sent vil glemme.
Se fodboldstjerne Messi, Suares, Pique, og nu Martin Braithwaite fra FC Barcelona dirigere bolden rundt på grønsværen.

Barcelona har nogle af verdens bedste fodboldspillere og tilbyder fodboldspil i verdensklasse.
FC Barcelonas koncept med en kombination af en fantastisk fodboldskole, hvor man uddanner egne talenter, og indkøb af nogle få udlændinge for at komplementere holdet, har gjort at de i øjeblikket er et af verdens absolut bedste hold.

Billetter til FC Barcelona:

  • Muligheden: Vente og i de to uger op til kampen købe billetten direkte ved FC Barcelona. Det er langt billigere, men der er ingen garanti for at der er billetter (dog oftest) og heller ikke hvor mange der kan sidde sammen.
  • Gruppe Billetter: FC Barcelona giver muligheden for at bestille i gruppe og sende denne forespørgsel direkte til klubben. Dog skal det være mere end 9 personer og man for så billetter i samme afsnit eller tæt ved hinanden. Dog kan man umuligt sidde 10-15 personer lige ved siden af hinanden.  Gruppebilletter bruges specielt til sportshold eller skoler, hvor trænere/lærere let kan have et overblik over alle de unge mennesker. Skal betales på forhånd og kan ikke refunderes. 
Årets program 2019/2020 for FC Barcelona's hjemmekampe er følgende: 
- 22/23 Februar.  FCB - Eibar
- 7/8 Marts.  FCB - Real Sociedad
- 21/22 Marts.  FCB - Leganes
- 11/12 Abril.  FCB - Atl. Bilbao (Påsken)
- 25/26 Abril.  FCB - At. Madrid
- 9/10 Maj.  FCB - RCD Espanyol (Bededagsferie)
- 16/17 Maj.  FCB - Osasuna

Siddepladser på Camp Nou:

Når du bestiller igennem Olsen Tours, så sørger vi få at få de bedst mulige pladser. Om det er bag målet eller på langsiden, så kommer du altid til at sidde godt og aldrig helt oppe under taget. Olsen Tours sørger for billetter i de to første afsnit, hvor der bedst muligt udsigt til banen og spillerne.
Ønsker man VIP, så er det også muligt. Her har man adgang til VIP salen en time før kampen og i halvlegen, hvor der services de visse drikke og lidt mad. soc_europe_14jpg