Træningslejr for ungdomshold

Olsen Tours har specialiseret sig i at sammensætte den træningslejr, som passer til Jeres hold efter niveau og alder.

Olsen Tours giver mulighed for en økonomisk attraktiv træningslejr, hvor alle kan være med. Man kan bo på Costa Brava, hvor alt fra Bungalows, lejligheder til All Inklusive hoteller kan vælges efter eget ønske.

Olsen Tours har specialiseret sig i at sammensætte den træningslejr, som passer til Jeres hold efter niveau og alder.

To af RCD Espanyols talenttrænere.
Vi har adgang til alt fra de traditionelle kunstgræsbaner, som er overalt i Barcelona, til top græs baner, som der er ganske få af i Catalonien.
 • Tossa de Mar, Club Aire Libre (C.A.L.) Ligger på den smukke middelhavskyst tæt ved Girona lufthavn. Der bor man i hytter/bungalows og C.A.L. giver mulighed for at træne på rigtig græstæppe hele året rundt. Derudover giver stedet mulighed for at lave mange andre aktiviteter.
 • Costa Brava, Man kan vælge at bo i Calella eller en af de andre smukke kystbyer. Her er der adgang til kunstgræs baner, eller man kan vælge at køre derfra og ud til et super anlæg med almindelig græs baner. Top Ten Sports.  www.toptensports.es/en
 • Barcelona,Vall d´Hebron (V.H.) Ligger i den nordøstlige del af Barcelona, tæt ved metro og undergrund. Der findes der absolut top træningsfaciliteter og mulighed for at skaffe modstandere til træningskampe. Dog bor man ikke på selve anlægget, men indenfor 5-10mins gang findes flere gode muligheder.

Olsen Tours sørger for at sammensætte det program som passer til dit hold. Dels sportsligt men også socialt. Et af vores absolutte top tilbud, er muligheden for at få et træningspas med trænere fra RCD Espanyol, her oplever man i over 2 timer hvordan Spanske tophold træner. Og træneren giver ideer og hints til både spillere og trænere, som man kan arbejde videre med når man er tilbage i Danmark.

(dette med forbehold for datoer og trænerens tilgængelighed)

Olsen Tours har mulighed for at arrangere træningskamp mod modstandere fra omkring 30 forskellige Catalanske klubber, alt efter Jeres holds niveau. Dette både for drenge og pige hold.

Derudover finder vi de ekstra aktiviteter som gør at turen bliver en succes. Her en lille liste med muligheder.

 • Besøg CAR Sant Cugat, Barcelonas elite træningscenter lige udenfor Barcelona
 • Camp Nou Experience, et besøg på FC Barcelonas hjemmebane, museum og shop
 • Rundvisning i Barcelona, alt afhænger af alder og interesser, sammensættes en tur hvor der dels tages højde for det kulturelle og dels det sociale
 •   Restaurantbesøg (Hard Rock Barcelona, Catalanske restauranter, spanske restauranter)
 • Andre sportsaktiviteter arrangeret rundt om i Barcelona. (træningsløb, cykling, "hygge", bowling, gokard etc.)
 • FC Barcelona hjemmekamp (hvis de spiller mens I er hernede) vi sørger for billetter til Fodbold, håndbold og basket.
 • Udflugter (Catalonien byder på mange muligheder, vandland, tivoli, dyrepark, aquapark etc...)
 • Transfer til og fra lufthavn
 • Hotel, lejligheder, Hostel, Bungalows. Vi finder det som I ønsker.
 • Flybilletter. Gruppebestillinger, fly fra overalt i det danske, Aalborg, Aarhus, Billund, København etc.

Det som er vigtigt er at det holder sig indenfor de økonomiske rammer som jeres klub har. Derfor start kontakten allerede idag, så vi sammen kan sætte de rammer der skal til at give jeres hold en tur de aldrig glemmer.

Og Olsen Tours har danske medarbejdere på stedet, som hjælper med alt det praktiske, så Jeres trænere og ledere kun skal tænke på selve træningen og eventuelle træningskampe

742015grupob2-olsentoursjpg