Studietur

Studietur til Barcelona

Olsen Tours har specielle i at arrangere den perfekte studietur for din klasse til Barcelona. Gymnasiums, handelsskoler, efterskoler etc. vi hjælper med at sammensætte den tur som passer til Jeres ønsker. Vi ligger vægt på det fagkyndige, det sportslige, det sociale og det praktiske, det vil sige, vi finder det som I bedst kan bruge i undervisningen både før, under og efter Jeres tur til Barcelona, og til den rigtige pris.
Olsen Tours gør at det er lettere som lærere at få planlagt sin tur, vi står for alt det praktiske, sørger for at alt er på plads og I skal kun tage Jer af eleverne. Det gør vi ved at være tilstede og med på mange af turene, derfor er Olsen Tours det rette valg når det kommer til en studietur til Barcelona.

Vi bruger Hostaler og mindre hoteller som vi ved kan klare skoleklasser og tildels har nogle standarder som vi kan stå indenfor. Her er et par af de hostaller som vi arbejder sammen med:

 • Hostal Fernando, ligger centralt lige ved Ramblaen i det gotiske kvarter. God værdi for pengene.
 • Safestay Sea, ligger fantastisk lige ved Barcelonas strand og er ideelt til at holde grupper samlet og nyde Barceloneta.
 • Hotel Roma Reial. Ligger på Placa Reial meget centralt i Barcelona. Et godt sted at bo for alle.

Derudover er der mange andre, alt afhængigt af hvad det er du søger. Vi finder det der passer bedst til Jer.

Olsen Tours giver muligheden for at besøge Spaniens bedste universitet (UAB), CAR sportscenter, virksomheder og mange andre ting. Her et lille udsnit af hvad det er Olsen Tours kan tilbyde:

 •     Universitat Autonoma de Barcelona (UAB) (www.uab.cat), hvor der er mulighed for en rundtur på universitets campus, det er et universitet med små 35.000 studerende og næsten 3.000 professorer. Derudover er der mulighed for diverse foredrag, f.eks om situationen i Spanien, imellem Catalonien og Spanien, økonomi etc. I vælger hvad der kunne være interessant og vi finder den professor som kan give dette foredrag. (hvis muligt) Dette besøg kan nås med offentlig transport (FGC).
 •     Centro de Alta Rendimiento (CAR) Sant Cugat, (www.car.edu) , en sportsskole/center hvor toppen af toppen holder til. Et fantastisk flot anlæg hvor elitesports folk holder til. For eksempel i OL London 2012 var 40% af de medaljer der blev vundet på det spanske OL hold, udøvere som kom fra CAR Sant Cugat. Her gives det et lille foredrag med video om selve installationerne og derefter en rundvisning på anlægget så man kan se hvor og hvordan de træner. Dette besøg kan nås med offentlig transport (FGC)
 •     DAMM, (www.damm.es eller www.dammeros.blogspot.es) et besøg på den legandariske catalanske ølfabrik, et topmoderne bryggeri som er et af Europas topbryggerier.  Her er der en rundvisning hvor man kan læse en del om ølproduktion, ser hvordan øllet bliver fyldt på flasker og til sidst får man lov at smage det katalanske øl. Normalt et besøg der tager en lille time og kan nås med offentlig transportmidler.
 •     Cava Pere Mata. Olsen Tours har en speciel kontakt til en lille lokal økologisk vinbonde. Dette er så absolut et af vores top besøg og det som får bedst feedback både fra lærere og elever. Pere Mata tager imod os og viser alt fra planten går i jorden, og helt frem til de færdige dråber. Vi ser vinkælderen og selvfølgelig får vi lov til at smage de gyldne dråber som Cavaen er blevet til.  Man kan se hvordan Pere Mata kræser om sine produkter og fortæller gerne ekstra historie hvis man spørger ham. Et helt igennem fantastisk besøg. Og noget alle kan bruge fagkyndigt.
 • Tech Besøg.  Fablab i Barcelona er et godt alternativ til at lære lidt om 3D printing og alle de fantastiske ting der kan komme ud af det. Besøget er for max grupper af 25 af gangen og viser rundt på skolen og der forklares om de ting og projekter som de har gang i/eller lavet.
 •     Barcelona Activa (www.barcelonactiva.cat), en del af Barcelonas Kommune/byråd som står for udviklingen inden for økonomi, forretning og ansætteses i Barcelona. De hjælper med støtte til mange nye projekter i Barcelona. Kun i 2011 var de involveret i mere end 2400 projekter i 139 forskellige firmaer. Det handler om nytænkning, hvordan kommer vi fremad og følger med i den udvikling der er. Specielt indenfor turismen er det enormt vigtigt for Barcelona ikke at komme bagud, og Barcelona Activa giver mange gode bud på den fremtidige udvikling. Meget spændende og helt sikkert et besøg som giver anledning/muligheder for samtale emner når man er tilbage i det danske.
 •     Seat (www.seat.es) Besøg en af Spaniens største bilfabrikker. Seat har deres fabrik i Martorell, en arbejder by små 30 min. fra Barcelona. Et fantastisk besøg hvor man kommer ud og se hvordan bilerne bliver lavet, hører om Seats historie og generalt får et indblik i hvor automatiseret alt er i den moderne bilindustri. Seat er vant til besøg fra store grupper, og har planlagt en meget god tur. Også her får man indblik i export/import og hvor vigtigt det er at følge med i den hurtige teknologiske udvikling. Dog skal man leje bus for at komme derud.

Der findes mange flere muligheder, og det som Olsen Tours forsøger, er som sagt at finde det der fagligt er interesant for jeres gruppe, men samtidigt også noget som er interesant for de unge. I siger bare til hvad slags firma I ønsker at besøge, og vi gør vores bedste for at finde de firmaer som passer til Jer.

Olsen Tours står også får meget andet. Her en lille liste:

 • Transfer til og fra lufthavnen. Det er vigtigt at finde de rigtige firmaer, da der er store prisforskelle. Vi arbejder med de bedste til den rigtige pris.
 • Guide rundvisning i Barcelona. (skulle I have lyst til at se nogle af Barcelonas vigtigste ting, sørger vi får at sætte en guidedtur sammen.)
 • La Sagrada Familia, Den skal besøges, men det er vigtigt at forhåndsbestille, så slipper man for at stå i kø.
 • Camp Nou Experience, Et besøg på Camp Nou, igen med forhåndsbestilling og vi sørger for at I har billetterne.
 • Park Guell, hvor, hvordan og lidt historisk baggrund. Fra oktober 2013 bliver det også nødvendigt med tidsbestilling her.
 • Barcelona Centrum, Ramblaen, "Havets Katedral/Santa Maria del Mar, Katedralen, Gotiske kvarter, Havnen etc. Hvordan er det bedst at komme rundt og hvilke tidspunkter er bedst etc. Vi hjælper med planlægningen.
 • Montserrat. Et besøg op på det smukke Montserrat hvor man dels kan tage helt til toppen og se den fantastiske udsigt, gå turer i terrænet, dels se Montserrat klosteret, dens kirke og høre deres drengekor, som regnes for et af Spaniens bedste kor.  Man kan bruge alt fra 2-3 timer på Montserrat, og det kan endda være i underkanten, hvis man virkelig vil nyde naturen og nå at gå rundt oppe i bjergene.
 • Orienteringsløb/tur rundt i Barcelona. Vi planlægger en tur hvor eleverne på egen hånd skal finde rundt og se nogle af seværdigheder der er i Barcelona. Her skal de med metro rundt og turen planlægges alt efter antal elever og den tid der sættes til side til dette. Kan være alt fra 2 timer til hele dagen. Der skal derefter fremvises billedbevis på mobilen til lærerne med selfis.
 • Restaurantbesøg, skal der være fællesspisning? Catalansk mad, spansk mad?
 • Natteliv/aften.. Efter fællesspisning, hvor kan vi hygge sammen..
 • Fodboldkampe, hvis FC Barcelona spiller hjemme sørger vi får billetterne til den rigtige pris, og hvis udebane, hvor kan vi se kampen sammen.
 • Andre sportsaktiviteter. Se en håndbold eller basketballkamp i det fantastiske Palau Blaugrana

Igen det er kun Jer der bestemmer forholdene. Du skriver dine ønsker og vi fortæller hvad der er muligt. Kontakt os allerede i dag og vi begynder planlægningen for jeres studietur til Barcelona.dscn0418jpg